• +359 887 434722
  • ул. „Абаджийска“ 10, Пловдив
  • Електронен магазин 24/7

A. За подробна информация, моля посетете „Как се приготвя чая“ от категорията „Интересно“ в нашия Блог.

A. Препоръчваме Ви да използвате стъкло или керамика, но все пак е въпрос на вкус и усещане. Също така избягвайте употребата на препарати и химикали, просто изплаквайте с вода съдовете след употреба.

A. Колкото по-чиста, мека (без хлор и варовик) и прясна е водата, толкова по-вкусен и полезен остава чаят. За всеки вид чай се препоръчва различна температура на водата. За подробна информация, моля посетете „Как се приготвя чая“ от категорията „Интересно“.

A. Децата обожават плодовите чайове (така наречените детски чайове). Те могат да се консумират от всички възрасти. Зелен чай, Лапачо и Ройбос са подходящи за деца над 2 г. Единствено черният чай не се препоръчва за деца, поради съдържанието на кофеин.

A. Ние сме вносители на чай от 1995г. Все още поддържаме топли отношения с нашите първи партньори от Шри Ланка, с което много се гордеем. Освен от там, внасяме чай и от Европа и Индия. Също така работим и с български фирми и с радост предоставяме български висококачествени билки.

A. Освен напитка за здраве, чаят е и за удоволствие. Можете да го пиете колкото и както ви е вкусно, но все пак ние обичаме да даваме примера с друга любима българска напитка – виното. Бихте ли смесили бяло и червено вино в една чаша?

A. Можете да направите поръчка в  онлайн магазина ни 

по телефона:
+359 32 635589 
+359 887 434 722

или чрез e-mail:
teahouse@abv.bg 
sales@teahouseplovdiv.com

и ние ще Ви изпратим желания чай до врата или до офис на куриер по Ваш избор. В нашия онлайн магазин предлагаме само подбрани видове чай. За пълния ни асортимент, моля свържете се с нас.

A. Магазините, в които се предлагат чайове от Чаената Къща са из цялата страна. Зареждаме и не малко прекрасни заведения, йога студиа, салони за красота и фитнес зали.

Пловдивската Чаена Къща е запазена патентована марка. При интерес можете да закупите от нас правата за ползване на лого, оформление, асортимент и ноу хау.

Абонирайте се <span>teahouseplovdiv.com</span>

Абонирайте се teahouseplovdiv.com