• +359 887 434722
  • ул. „Абаджийска“ 10, Пловдив
  • Електронен магазин 24/7
Tea Bottles Horizontal

Q? Как да приготвим префектния чай?

A. За подробна информация, моля посетете „Как се приготвя чая” от категорията „Интересно” в нашия Блог.

Q? Може ли да използваме метална кана?

A. Препоръчваме Ви да използвате стъкло или керамика, но все пак е въпрос на вкус и усещане. Също така избягвайте употребата на препарати и химикали, просто изплаквайте с вода съдовете след употреба.

Q? Има ли значение каква вода използваме?

A. Колкото по-чиста, мека (без хлор и варовик) и прясна е водата, толкова по-вкусен и полезен остава чаят.

За всеки вид чай се препоръчва различна температура на водата.

За подробна информация, моля посетете „Как се приготвя чая” от категорията „Интересно”.

Q? Кои видове чай са подходящи за деца?

A. Децата обожават плодовите чайове (така наречените детски чайове). Те могат да се консумират от всички възрасти. Зелен чай, Лапачо и Ройбос са подходящи за деца над 2 г. Единствено черният чай не се препоръчва за деца, поради съдържанието на кофеин.

Q? От къде са чайовете Ви?

A. Ние сме вносители на чай от 1995г. Все още поддържаме топли отношения с нашите първи партньори от Шри Ланка, с което много се гордеем. Освен от там, внасяме чай и от Европа и Индия. Също така работим и с български фирми и с радост предоставяме български висококачествени билки.

Q? Може ли да смесваме няколко различни вида чай на ден?

A. Освен напитка за здраве, чаят е и за удоволствие. Можете да го пиете колкото и както ви е вкусно, но все пак ние обичаме да даваме примера с друга любима българска напитка – виното. Бихте ли смесили бяло и червено вино в една чаша?

Q? Може ли да поръчаме online?

A. Можете да направите поръчка в онлайн магазина ни (www.teahouseplovdiv.com/magazin), по телефона (+359 32 635589 или +359 887 434 722) или чрез e-mail (teahouse@abv.bg или sales@teahouseplovdiv.com) и ние ще Ви изпратим желания чай до врата или до офис на куриер по Ваш избор. В нашия онлайн магазин предлагаме само подбрани видове чай. За пълния ни асортимент, моля свържете се с нас.

Q? Зареждате ли заведения /магазини?

A. Магазините, в които се предлагат чайове от Чаената Къща са из цялата страна. Зареждаме и не малко прекрасни заведения, йога студиа, салони за красота и фитнес зали.

Пловдивската Чаена Къща е запазена патентована марка. При интерес можете да закупите от нас правата за ползване на лого, оформление, асортимент и ноу хау.

Add Comment